upišite e-mail adresu i prijavite se za
slanje obavijesti o promjenama
"Rekord hrvatskog izdavaštva... koristan vodič za novinare, diplomate, političare i gospodarstvenike... sadrži najtočnije podatke."
– Globus
"Najveći politički adresar... niz korisnih informacija o vodećim ljudima i svim institucijama vlasti... nezaobilazan pomoćnik."
– Večernji list
"Sve što vam je potrebno - na jednom mjestu."
– Feral Tribune
"Politički vodič naći ćete na stolu gotovo svake tajnice."
– Poslovni tjednik
"Nezaobilazna knjiga."
– Vjesnik
"Nezaobilazno za javne djelatnike čiji je rad vezan uz javnost."
– Jutarnji list
"Obvezni priručnik za javne djelatnike... obilje korisnih podataka. Biblija za novinare."
– Slobodna Dalmacija
Politički vodič kroz Hrvatsku / Government Guide Croatia
dvojezična baza podataka na CD-u

Jedinstvena dvojezična (hrvatsko-engleska) baza podataka - "Politički vodič kroz Hrvatsku" od sada se može nabaviti i na CD-u!
Cijeli sadržaj, sada dopunjen novim poglavljima i podacima, lako se i jednostavno pretražuje - prema imenu pojedinca ili institucije.
Sadržaj će se stalno proširivati novim poglavljima, što je s tiskanim izdanjem puno teže zbog ograničenja broja stranica.

Posebna vrijednost ovog projekta je u činjenici da će se podaci konstantno ažurirati - iz tjedna u tjedan! Što to znači za korisnike? Prilikom kupnje CD-izdanja uvijek dobijate najnoviju verziju baze podataka u koju su unesene sve dotad poznate izmjene.

Najveća prednost ovog izdanja je mogućnost ispisa na razne formate naljepnica i koverata - bez obzira radi li se o osobi ili instituciji, što ga čini nezamjenjivim pomagalom prilikom mailinga za razne potrebe.Lexis | Krajiška 13 | 10 000 Zagreb | tel/fax: 01/3701 867, 3778 381 | lexis@lexis.hr