upišite e-mail adresu i prijavite se za
slanje obavijesti o promjenama
"Rekord hrvatskog izdavaštva... koristan vodič za novinare, diplomate, političare i gospodarstvenike... sadrži najtočnije podatke."
– Globus
"Najveći politički adresar... niz korisnih informacija o vodećim ljudima i svim institucijama vlasti... nezaobilazan pomoćnik."
– Večernji list
"Sve što vam je potrebno - na jednom mjestu."
– Feral Tribune
"Politički vodič naći ćete na stolu gotovo svake tajnice."
– Poslovni tjednik
"Nezaobilazna knjiga."
– Vjesnik
"Nezaobilazno za javne djelatnike čiji je rad vezan uz javnost."
– Jutarnji list
"Obvezni priručnik za javne djelatnike... obilje korisnih podataka. Biblija za novinare."
– Slobodna Dalmacija

Već više od 10 godina, izdavačko poduzeće LEXIS izdaje najtraženiju bazu podataka u Hrvatskoj - "Politički vodič kroz Hrvatsku" čije se svako tiskano izdanje rasproda u nekoliko mjeseci nakon izlaženja, što spomenutu knjigu čini jednim od all-time-bestsellera u modernom hrvatskom izdavaštvu. Korisnici ovog popularnog i nadasve korisnog izdanja su cjelokupna državna uprava i samouprava, brojna hrvatska poduzeća i poslovni ljudi, diplomati, itd. Od 2002. godine u prodaji je i izdanje na engleskom - "Government Guide", a od proljeća 2003. i izdanje na CD-u. "Politički vodič kroz Hrvatsku" se izdaje u suradnji s Hrvatskim saborom koji ovu knjigu koristi kao svoje reprezentativno izdanje.

LEXIS izdaje i "Media & Marketing vodič" - priručnik koji na jednom mjestu prikazuje najdetaljnije podatke o svim subjektima - pojedincima i firmama iz svijeta medija, marketinga i svih njima srodnih djelatnostima. Zajedno s multimedijalnim CD-om ovo izdanje čini jedinstvenu bazu podataka kakva se ne može naći niti u jednoj drugoj zemlji.

U svim našim izdanjima značajno mjesto zauzima marketing. Oglasni prostor u našim izdanjima za svoje predstavljanje koriste najznačajnija imena hrvatskog gospodarstva.

Izdavačko poduzeće LEXIS je jedno od vodećih u Hrvatskoj u izradi baza podataka.

LEXIS d.o.o.
Krajiška 13, 10000 Zagreb
Tel/fax: 01/3778-381; 3701-867

Lexis | Krajiška 13 | 10 000 Zagreb | tel/fax: 01/3701 867, 3778 381 | lexis@lexis.hr